Обучение маникюр цена

Предлагаме едни от най-добрите обучения за маникюри и маникюристи в цялата страна, както в големите градове, София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, така и за цяла България. Курсовете са различни спрямо нивото Ви на работа и знания и умения. Извършваме ги както онлайн, така и понякога с групи физически в зала.

Онлайн обучението за маникюристи, стана много популярно последните години, тъй като все повече хора започнаха да се интересуват от тази материя, все повече студия отварят врати, за сметка на това те имат нужда от добри и професионални кадри, които да могат да си вършат добре и качествено работата.

В нашите курсове ще научите много теоритична и практическа част, основните стъпки и етапи при подготовка на маникюра, както и самото му съставяне и лакиране. Какъв тип лак да изберем спрямо повода, спрямо човека и т.н.

Повече за обучението за маникюр, можете да научите от нашата страница за обучения – https://nokutche.bg/ , където мастър Цветомира ще Ви посрещне с положително настроение и голяма усмивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *