Маникюр Младост

Имате нужда от добър маникюр в Младост, за вас или ваша приятелка. Доверете ни се и елата в салона ни да се насладите на нашите услуги.

Ще дадем най-доброто от себе си , ще приложим индивидуален подход към вас и вашите нокти. Като се опитаме да изпълним вашите нужди и желания.

Надяваме се да създадем красиви нокти и да Ви зарадваме за вашият повод или просто така, за да се поглезите.

Независимо дали Вие сте от Младост 1, Младост 2, Младост 3 или Младост 4, нашият екип ще удовлетвори нуждите Ви! Може да се свържете с нас за да запазите час и да ни посетите на място!

Съвети за красиви и здрави нокти


Няма нито една жена, която да не иска да има красива и здрава визия. Всеки ден ръцете и особено ноктите се подлагат на различни тестове. Това е ръчен труд, почистване, почистване, миене на чинии и така нататък. Тази ситуация може да създаде много проблеми за нокътните плочи поради липсата на основни хранителни вещества, в резултат на което те стават чупливи и болезнени. Как да запазите ноктите си здрави, здрави и красиви? За да направите това, достатъчно е да следвате няколко прости и доказани съвета:

Постоянна хидратация. Използвайте крем за ръце, който обикновено предпазва ноктите ви. Като алтернатива можете да използвате специално масло, което омекотява кожичките.
Винаги носете латексови или гумени ръкавици за домакинска работа. Много жени смятат, че е излишно да ги използват за домакинска работа и по-специално за миене на чинии. Но това излага ноктите ви в опасност, например, те могат да бъдат надраскани или счупени.

Направете вашият маникюр в Младост

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *