Маникюр Люлин

Имате нужда от добър маникюр в Люлин. свържете се с нас за запазване на час за нашето студио и ще можем да удовлетворим вашите нужди и желания, при нас работят добри специалисти. Ще намерим най-точният човек за вас от нашият екип.

Няколко ценни съвете за да имате красиви и здрави нокти.

  • Увеличете приема на витамини от група В. Можете да направите това, като закупите витамини от аптека.
  • Добавете калций към вашата диета. Ежедневното ви меню трябва да включва чаша мляко и яйце, тъй като те могат да направят чудеса с пръстите ви!
  • Не отглеждайте твърде дълги нокти. Идеалната дължина е не повече от 5 мм.
  • Масажът подобрява здравето на ноктите и ги прави здрави. За масажа са достатъчни няколко капки подхранващо масло. Оставете маслото за няколко минути, за да започне да действа, след което разтрийте пръстите си с памучен тампон, напоен с тонер.

  • Не използвайте ацетон. Вземете лакочистител без ацетон, тъй като ацетонът дехидратира нокътните плочи, което ги прави слаби и чупливи. Отстранете добре всички следи от лак (ако има такива), след това накиснете ръцете си в малко топла вода, към която добавете лимонов сок. Витамин С и киселините имат избелващ ефект и ще ви помогнат да запазите ноктите си ярки и здрави.
  • Преди да нанесете лака, първо преминете върху нокътя с Nutrient Base (обикновено се продава с лака) и го оставете да изсъхне. Този процес е много важен за предпазване на нокътя от агресивното въздействие на вредните вещества.

Маникюр и педикюр, ноктопластика в Люлин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *