Маникюр в Хиподрума

Маникюр в Хиподрума. Геометричен маникюр. Ясни линии, успоредни или хаотично пресичащи се, тънки и по-широки – независим тип шарка върху ноктите, идеален за освежаване на ежедневния маникюр. Заедно с орнаменти от ромбове, квадрати, триъгълници и дори стилизирани животни те добавят към геометричен дизайн. Ефект от счупено стъкло и градиент са добре комбинирани с такъв маникюр. Запомнете – колкото по-сложна е рисунката, толкова по-малко повторения.

Факт: Цветовете, най-често комбинирани в геометричния маникюр, са черно, сиво и бяло, по-рядко към тях се добавят розово и червено.

Вече не е на мода: дизайн на ноктите, с който е време да се сбогуваме

Откакто на пазара се появи първият прозрачен лак, нокътната индустрия се разви значително, но не всяка идея се превърна във хит по всяко време. Сега някои тенденции на маникюра, които бяха модерни преди няколко години, предизвикват само недоумение.Най-дългите и ярки изкуствени ноктиСъвременните методи за изграждане на почти 60-годишната история са се променили сериозно. Подобриха се акрилните и гел системи, които станаха популярни в средата на 80-те години, още от времето на древен Китай, технологията на тъканите се възроди в нов облик и за тези, които искат да получат дълги нокти за кратко, но бързо и красиво ,

Израел разработи метод на „лепило на прах“. До голяма степен благодарение на удължаването се появи перманентен маникюр, но преди това имаше истински бум на изкуствените нокти, които сега повдигат много въпроси относно естетиката. Те бяха неестествено дълги, заострени по форма, кисели цветове, с всякакви обемни акрилни мазилки и кристали. Сега това са лоши маниери и това е добре. Вече никой не гони дължината, на мода е изчистен и естествен маникюр с лаконични шарки.

Добър маникюрист в София

Факт: През 60-те години на миналия век изрязаните нокти на някой друг бяха залепени върху естествени нокти, след което бяха покрити с парче залепена хартия и лак, като по този начин се удължиха.Големи пъстри рисунки и рисунки с иглаСамо преди няколко години бяха на мода технически сложни рисунки, често правени с акрилни бои. 

Сега тези шедьоври на маникюра, върху които майсторите са работили понякога в продължение на няколко часа, са заменили минимализма  изящна точка или триъгълникв основата на нокътя са заменили ярки пеперуди и пера. Под тяхната атака падна клетка а-ла „Burberry“ и украшение от ромбове.

Маникюр в Хиподрума София


Обратното на високохудожествената живопис винаги са били „сърцата“ от капка лак, направени с игла или друг тънък остър предмет. Те напълно загубиха своята актуалност, въпреки че в Интернет все още можете да намерите схеми за създаване на такъв маникюр.

Факт: Най-популярната тенденция в рисуването на ноктите беше флористиката – цветя от всички възможни форми украсяват женските ръце вече повече от една година.Изцяло кристали
Разпръскването на пластмасови камъни остана актуално само за тематични партита и фотосесии. Разбира се, бульони, перли, обемни 3D бижута и цветни кристали имат право да съществуват в маникюр, като кристали под формата на нитове и шипове, но само умерено. Акцент, ярки детайли, маникюр с ефект на „течни камъни“ – да,трупане в стил „скъпо-богат“ – не.

Факт: думата „кристал“ идва от името на бижутера-авантюрист Георг Щрас от Елзас, който през 18 век получава стъкло със специални оптични свойства – „оловен кристал“, с което имитира диаманти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *