Маникюр в Белите Брези София

Маникюр в Белите Брези София

Маникюр в Белите Брези София . Има много възможности за покриване и дизайн на ноктите. Обучението по изкуство на ноктите дава възможност на професионалист да научи характеристиките на покритията .

Подравняване

Често се налага изправяне на ноктите при нанасяне на цветно покритие. Професионалните майстори обръщат внимание на състоянието на нокътната плоча на клиента и предлагат тази опция за различни дефекти на ноктите, в противен случай маникюрът ще изглежда небрежен.

Съвместимост на материала

В салоните на ниско ниво често се смесват материали от различни марки: основата на една марка, цветът на друга, а горната част обикновено е от третата. За да може маникюрът да се държи здраво и да издържи 3-4 седмици, препоръчваме да използвате материали от един производител. Гел лакът на всяка компания има уникален състав, така че трябва да ги смесите внимателно.

Най-доброто преди среща

Маникюр в Белите Брези

Лакът или трайното покритие не трябва да са с изтекъл срок на годност. Гел лакът с изтекъл срок на годност бързо ще се отлепи и ще се напука.
Ако не се следи пригодността на материалите, последствията могат да бъдат опасни за здравето: Ще се появи
силна алергична реакция;
Покритието с изтекъл срок на годност ще изтъни ноктите и ще повреди кератиновия слой

Изработка

Ако правите подстригващ маникюр, обърнете внимание на това как майсторът изрязва кутикулата. Той трябва да го направи с едно движение от двете страни. Ако режете кутикулата с хаотични движения, след няколко дни ръцете ви ще станат неподредени.


С класически (кантов) маникюр, компетентен майстор никога няма да изреже ноктите, след като ги накисне. Омекотените нокти от това ще се счупят и ексфолират.
Добрият майстор ще обърне внимание на дебелината на вашата кутикула и ще настоява за хардуерен маникюр, ако кутикулата ви е тънка. Това ще предотврати нараняване на деликатната кожа.

Свържете се с нас или ни намерете на : Маникюр в Белите Брези София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *