Маникюристка Варна

Имате нужда от добра маникюристка Варна. Ние работим с едни от най-добрите салони в града, често дават ваучери и отстъпки за редовните си клиенти. Можете да намерите повече за нас в интернет. Прелагаме и онлайн курсове за маникюристки във Варна, дистанционно обучение под формата на уебинари.

Маникюристки Варна

Понякога е много трудно да се намери точната манюристка за вас и вашите нокти, затова препоръчваме да направите вашите нокти при нас за да се уверите в качеството на услугата и да се запознаете с нашият екип от професионалисти.

Маникюристи Варна

Ние ще Ви предложим няколко различни подхода и техники и различни идеи за вашите нокти, както и при това ще можем да дадем конкретни съвети за по здрави и красиви нокти.

Цветно запечатване

Краищата на нокътя трябва да бъдат запечатани с горна част, в противен случай маникюрът ще започне да се откъсва още на следващия ден, тъй като свободният ръб ще се отлепи от покритието.

Подробни предупреждения за процедурата

Преди да нанесе основния слой върху нокътната плоча, майсторът трябва да предупреди клиента за характерното усещане за парене по време на полимеризацията на материала. Майсторите съветват да извадите ръката си от лампата за няколко секунди в случай на неприятни усещания. Така охлаждате нокътната плочка и предотвратявате изгаряния. След това просто поставяте ръката си обратно в лампата, тези действия по никакъв начин не пречат на висококачественото запечатване на лака.

Грижа след маникюр

В края на процедурата добър майстор нанася овлажнител върху ръцете и кожичките ви.
След маникюр кожата около ноктите е много чувствителна през първите няколко дни. За да се избегнат пукнатини по линията на рязане и напукване, във висококачествените салони маслото се масажира върху кутикулата, а овлажняващ лосион се втрива в кожата на ръцете ви. Свържете се нашият екип и изберте най-подходящата маникюристка Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *