Маникюристка Бургас

Имате нужда от много добра Маникюристка Бургас. Доверете ни се и се свърже с нас на посочените контакти отдолу! Красивият маникюр е важна част от тоалета на всяко момиче. За добре поддържани нокти се обръщаме към салони и поверяваме грижата за ръцете си на професионалисти. Въпреки това, неопитните майстори и пренебрегването на специалната технология имат лош ефект върху качеството на ноктите и здравето. За щастие има начин да предотвратите грешки и да напуснете салона със заветния маникюр.

Дезинфекция

Законът за висококачествения маникюр гласи: всички инструменти трябва да бъдат дезинфекцирани или използвани веднъж и след това изхвърлени.

Маникюр в Бургас

Инструментите трябва да преминат през всички етапи:

  • дезинфекция,
  • предварителна стерилизация, почистване,
  • стерилизация

Вземат се от запечатани хартиени пликове пред очите на клиентите. Ако сте видели, че майсторът е извадил инструмента от чекмеджето на бюрото без специална занаятчийска опаковка, незабавно спрете процедурата.
И имайте предвид, че майсторът работи в ръкавици за еднократна употреба, третира ръцете ви преди маникюр, работното място и инструментите.

Премахване на гел лак в Бургас

Често неквалифицирани майстори премахват гел лак неправилно, което може да бъде опасно за здравето на ноктите ви. Обърнете внимание как трябва да действа професионалистът:

Когато сваляте гел лака с апарата, той не трябва да бъде завършен до нокътя. Добрият маникюрист ще завърши само до основата и след това просто шлайфа нокътната плоча с бъф (много мека пила), за да не я повреди. В противен случай тази грешка заплашва с изтъняване на ноктите. Стават по-тънки от лист хартия, чупят се и носят много болка с лек натиск.


Можете също така да премахнете гел лак със специална течност за сваляне на гел лак (да не се бърка с ацетон) – средство за отстраняване. Накисват леко изпилен слой. След това гел лакът се отстранява с леки движения с дървена клечка. В никакъв случай не трябва да изстъргвате гел лака с метален пулсър (инструмент за изместване на кутикулата). Ако изведнъж видите, че господарят ще направи това, незабавно го спрете.

Бургас – ул. Константин Величков 67А – – Нокътче – салон за маникюр и педикюр

Работно време:Делнични дни – 10:00 – 20:00 Уикенди – 10:00 – 18:00

Телефон за резервации:+359884847369

nokutche@yahoo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *