Добър маникюрист в София

Искате да намерите вашият маникюрист за специални поводи и случай? Ние Ви предлагаме една от най-добрите маникюристки в София. Да си имате собствен добър маникюрист в София, който да Ви отделя нужното време и внимание, да подхожда индивидуално с всеки клиент, да иска да Ви помогне и даде най-добрият лак за вас и вашите нокти, всичко това Вие получавате в салона на Нокътче.

Нека разгледаме какви качества трябева да притежава един добър маникюрист в София!

Най-важното разбира се, да има обширен списък от знания и умения. Съвременните специалисти по ноктопластика трябва да могат не само да подреждат ръцете си, но и да извършват редица сложни процедури – удължаване на ноктите, тяхната по-нататъшна корекция, нанасяне на различни покрития, сложен дизайн, лечение и възстановяване на ноктите и много други процедури.

Второто най-важно нещо е отношението към клиента и предразполагане му, разговорите и т.н. както и чистотата по време на работа. Клиентите предпочитат да доверят ръцете си на майстори, които сами се грижат за хигиената си, поддържат чистота на работното място и извършват маникюра си възможно най-прецизно.

Добрият маникюрист знае как да се придържа към добрата хигиена, да почиства инструментите си и да може да бъде готов за всеки следващ клиент.

Освен всичко това, нашата най-добра маникюриста, която е собственик и на салона, предлага индивидуални и групови обучения!

Обучение маникюр цена

Това е набор от основни изисквания, които всички служители на ноктопластика Нокътче, спазват напълно. Нашите майстори са висококвалифицирани и могат да сътворят истинско чудо с вашите нокти! Лесно е да се уверите в това – просто трябва да изучите примери за произведения на майстори по удължаване и дизайн на ноктите, представени в нашето портфолио. Маникюрът, извършен от специалистите от ноктопластика, работещи в студио „Нокътче“, може да се нарече безупречен!

Студио майстори:

  • стриктно спазвайте всички необходими санитарни и хигиенни стандарти;
  • се стремят да повишават квалификацията си чрез участие в различни майсторски класове, семинари, обучения и други събития;
  • работи професионално и прецизно, съобразено с желанията на клиента.

 Каним ви да посетите студиото на ноктопластика „Нокътче“ и да се убедите в това на собствен опит! Можете да изберете свой „собствен“ майстор за удължаване на ноктите, като се фокусирате върху снимките на неговите произведения или като се свържете с нас по телефона. +359884847369

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *